onsdag 19 mars 2008

Dags för träff nummer två i bokcirkeln!

Ikväll är det så dags för träff nummer två i bokcirkeln. Nu har vi läst vår första gemensamma bok och även avnjutit ett besök av författaren till boken: Eva Lejonsommar.
Det ska bli mycket spännande att nu, äntligen, få diskutera boken och vad vi alla tyckte. Vi ska vända och vrida på huvudpersonerna, handlingen, olika händelser och kanske vilka känslor som väckts. Boken i fråga heter "De afrikanska breven" och den väcker definitivt känslor och det tror jag gäller oavsett vem som läser den och vad man tycker om den.
Som sagt, efter träffen ikväll vet vi vad vi i cirkeln tycker!

En annan rolig grej som hänt idag är att biblioteksrådet haft sitt första möte! Glada representanter för en mängd klasser fanns i en uppställning som hette duga. Redan direkt fanns det frågor och önskemål och från och med nu kör vi så det ryker: en gång i månaden. Bli inte förvånade om ni ser texter av dem här i bloggen, de var intresserade av att skriva här...!

Jag passar härmed på att önska alla en riktigt glad påsk! Må ni få er goda ägg till livs och lite välbehövlig vila från hektisk vardag.
Jag önskar förstås alla soligt väder och tillhörande utomhusvarande :-)

Inga kommentarer: