fredag 9 november 2007

Bebis, läsecirkel och kaffe, kaffe, kaffe

Många är de stammisar som undrat hur det gått med Anna S' stora fina gravidmage och nu vet vi: Det har gått alldeles utmärkt och en liten vacker bebis ploppat ut! Grattis Anna!
Vi på biblioteket räknar nu dagarna till vi får träffa underverket IRL.

Kaffe dricks det under Fika-öppet! Fler och fler hittar inte bara till de öppna onsdagseftermiddagarna utan även hela vägen fram till kaffetermosen och i onsdags satt ett helt gäng och njöt höstfika i ljusens sken. Det finns plats för fler! Biblioteket är en utmärkt fikaplats där man kan diskutera dagsaktuella händelser, litteratur och film så tveka inte.

Många av er är riktiga storläsare och en hel del tycker om att diskutera genrer och uttryck, värderingar och medias bild av litteratur. Det är väldigt roligt, tycker vi också, så nu föreslår jag en läsecirkel på Balltorps bibliotek!
Skulle det inte vara mysigt att träffas en gång i månaden och bara sitta med en kopp varm dryck och tillhörande mumsigt bakverk och diskutera den bok vi alla läst inför träffen? Värmande ljus finns på biblioteket såväl som mysig musik att kanske ha i bakgrunden. Jag tycker det skulle vara oerhört givande och roligt!
Anmäl dig till mig (Anna LB) om du är intresserad, så kan vi köra igång när det nya året ligger som ett oskrivet blad.

Inga kommentarer: