fredag 21 november 2008

Biblioteksrådsmötets protokoll!

Biblioteksrådsmöte 08 11 05

Närvarande: Fanny 3D, Razmus 3D, Eric 2E, Tina 2E, Sara 5B, William 1E, Alexander Fyren, Jennie 5A, Emma 5A, Havyan 6E och Jesper 6E

Önskemål från klasskamrater
2E önskar på: Böcker om Benny, barndeckare, djur, Star Wars (ja IGEN!), Mumin, Nlini (?), jul, Simon spelar hockey.

Spridda tillägg till den listan kom från alla håll och kanter i biblioteksrådet och jag rabblar upp följande: hajböcker, önskemål om att prenumerera på tidningen Frida och på tidningen Kamrat Posten. Vidare önskades från klass 1E fler LL-böcker, XBOX-spel, Spiderwick-spelet till Wii, humorspel till olika konsoller, spel om longboard, fler böcker om att teckna manga samt flera böcker om motocross och bilar.

Fotbollskvällen

Vi pratade om att det skulle bli fotbollskväll kommande måndag med Niklas Bärkroth och det tyckte biblioteksrådet lät trevligt.

Halloween-skattjakten
En på biblioteksrådet hade varit med på Halloween-skattjakten på höstlovet och tyckte att det var roligt! Frågorna hade varit lite svåra och särskilt frågan om Korsspindeln var läbbig…

Boktips till den Balla bloggen:
Allhelgonaoffret av Petter Lidbeck rekommenderas varmt av biblioteksrådet. Denna protokollförare kan inte annat än anta att det är ett osedvanligt hett lästips eftersom i princip hela Balltorpsskolan står på kö för att läsa denna bok som Johan hade ett eminent bokprat om under hösten…!

Nästa möte
Datumet för nästa möte med biblioteksrådet har blivit ändrat eftersom Anna ska på biblitoekens jullunch just den dagen. 10 december klockan 9:30 träffas vi för terminens sista möte och då blir det lite julfika!
Vid tangentbordet denna snökalla dag: Anna

Inga kommentarer: