onsdag 19 december 2007

Imorgon är sista dagen före julafton...

... som vi har öppet alltså! I morgon är det torsdagen 20:e december och sista chansen att låna på sig något som man vill läsa före 27:e december. Annars kanske det passar lagom att promenera hit just 27:e december för att låna på sig ledighetsläsning?
På hyllorna framskyltat i detta nu finnes:

"Julresan" av David Baldacci: "... om en äventyrlig tågresa mellan Washington D.C. och Los Angeles"
"Fruset offer" av Giles Blunt: "När fyra tonåringar försvinner i den lilla staden Algonquin Bay uppe i norra Kanada, kommer inte polisen någonvart. Alla är beredda att ge upp förutom Kriminalaren John Cardinal, en allför varmhjärtad ensamvarg..."
"Iskallt spår" av Stephen Booth: "Det var knappast det enklaste sättet att begå självmord på - Marie Tennant verkade bara ha krupit ihop i den kalla snön på Irontonguehill och sedan legat kvar tills kroppen var helt täckt av is."
"Snögrav" av Bo R Holmberg: "Det är 1849, det är februari med ymnigt snöfall. En månad senare tinar ett lik fram och länsman Harald Morell börjar genomkorsa det vidsträckta Anundsjö i jakt på en mördare..."
"Snöleoparden" av Britt-Marie Mattsson: "I maktens korridorer i Washington pågår ett hänsynslöst spel." "... Var och en är sig själv närmast, så även bland maktens toppar, och landets framtid är inte längre prioriterad..."
"Ljus över snö" av Anita Shreve: "Det är vinter i New England. Den tolvåriga Nicky och hennes far Robert är på väg hem efter en skogspromenad. De är båda märkta av sorg." "...Plötsligt hör de ett gnyende. Ett djur, tror de först, men ljudet återkommer och de börjar leta. Inlindat i en blå sovsäck ligger ett övergivet spädbarn."

Need I say more? Knalla hit och låna!
:-)

Inga kommentarer: